Exposition Annie Bauvy

ANNIE BAUVY TENTOONSTELLING

De tentoonstelling Annie Bauvy is van 22 februari tot 10 maart 2024 te bezichtigen in het Maison du Tourisme van Beauraing. De werken van de kunstenares zijn elke dag te bezichtigen van 8u30 tot 12u en van 13u tot 17u. De toegang is gratis.

Annie Bauvy beschrijft zichzelf als een kunstenaar die schildert volgens haar innerlijke visies, zonder tutorials of modellen. Ze laat haar inspiratie de vrije loop, zonder een specifieke locatie te bepalen, want alles komt voort uit een “innerlijke realiteit”. Annie Bauvy werd geboren in Bretagne en verhuisde naar België toen ze trouwde. Maar het was de dood van haar vader die haar ertoe aanzette om de sprong te wagen en schilderlessen te volgen aan de Academie Alphonse Darville in Charleroi. Ze is pas afgestudeerd en deelt nu met veel plezier haar 80×80 olieverfschilderijen, pure weerspiegelingen van haar persoonlijkheid.

https://www.facebook.com/annie.bauvy/?locale=fr_FR

Kom en ontdek de Annie Bauvy Tentoonstelling!


Alle toeristische, culturele, sportieve en andere activiteiten in Beauraing en zijn dorpen vindt u op onze kalenderpagina: https://www.testeocene6.be/nl/agenda/

The event is finished.

Datum

22 feb 2024 - 10 mrt 2024
Expired!

Locatie

Office du Tourisme de Beauraing

Organisator

Office du Tourisme de Beauraing
This site is registered on wpml.org as a development site.